Revalidatie


Revalidatie met behulp van Mylogenics

Volledige revalidatie kost tijd. Het herstel van zacht weefsel verloopt in fases, de hersteltijd kan worden geoptimaliseerd, of bij verkeerde behandeling worden vertraagd. Bij Optimize streven we ernaar om jouw revalidatieproces te optimaliseren. Dit doen we altijd op een verantwoorde wijze. Wanneer je jouw lichaam op de juiste manier behandeld kan het wonderbaarlijk snel herstellen, met behulp van Mylogenics gaat dit in de meeste gevallen twee keer zo snel!

 

Herstel

De eerste fase van herstel is de ontstekingsfase. Een erg herkenbare periode, gekenmerkt door dikte, warmte, roodheid en pijn. Deze fase duurt drie tot vijf dagen. Je lichaam werkt hard aan een optimale omgeving voor herstel.

Tijdens de volgende fases maakt het lichaam een nieuw netwerk van weefsel aan om bijvoorbeeld een spierscheur te dichten. Zodra de scheur dicht is moet het weefsel sterker worden, het weefsel weer compleet belastbaar maken kan lang duren. Met behulp van Mylogenics kunnen wij dit proces aanzienlijk versnellen.

Tijdens een revalidatie traject versterken we direct alle zwakke schakels in jouw lichaam, maken we een effectief en verantwoord trainingsschema én bevorderen we je herstel met voeding- en supplementadvies.

Wil je meer informatie of eens langs komen voor een vrijblijvend gesprek? Plan dan nu een afspraak in!