Personal Training


Met Personal Training bereik je jouw goals

Wil je afvallen, meer conditie krijgen, spiermassa kweken, of een combinatie van deze drie? Maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken of heb je een stok achter de deur nodig? Dan is personal training iets voor jou! Wij helpen je met het behalen van je fitgoals op een effectieve en verantwoorde manier.

 

We begeleiden jou naar een gezondere levensstijl. Hierbij focussen we uiteraard op beweging, maar daarnaast ook op voeding en mindset.

Onze werkwijze

Als je bij ons aanklopt voor personal training gaan we eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We willen weten wat jouw doelen zijn en wat jouw motivatie is.

Ook kijken we natuurlijk of het klikt en of onze manier van PT past bij jou, onze trajecten zijn namelijk niet voor iedereen weggelegd: wij werken graag met mensen die er 100% voor willen gaan. Wij geven jou namelijk alles wat we hebben en verwachten dat andersom ook.

Check-up

Voordat we beginnen met trainen zullen we eerst je vetpercentage bepalen door middel van een twaalfpunts-huidplooimeting. Je krijgt van ons voedingsadvies op maat.

Daarnaast doen we een totale check met behulp van spiertesten om te achterhalen of er ergens in je lichaam “disfuncties” zijn. Met Mylogenics behandelingen lossen we deze problemen eerst op zodat je daarna volle bak kunt gaan trainen!

Blessures of spierklachten lossen we direct op

Eén van de grootste voordelen van personal training bij Optimize is dat je bij blessures of spierklachten niet op zoek hoeft naar een fysio. Wij kunnen jouw klachten snel oplossen met behulp van Mylogenics.

Mylogenics is een innovatieve techniek voor blessurebehandeling, revalidatie en optimalisatie. Wij combineren hiermee de meest effectieve elementen uit verschillende erkende behandelmethoden, zoals Myofasciale release technieken, spier-activatie technieken en de nieuwste inzichten op het gebied van functie en revalidatie.

Gezonde voeding is een must

Vaak denken mensen: “Ach, als ik drie keer in de week ga sporten en dat doorzet behaal ik mijn doelen uiteindelijk wel.” Maar zonder veranderingen in je eetpatroon is dat negen van de tien keer niet het geval. Daarom helpen we jou bij het ontwikkelen van nieuwe eetgewoonten. We doen niet aan crashdiëten, maar gaan samen op zoek naar een manier die voor jou werkt. Naast het feit dat de juiste voeding essentieel is om je fitgoals te bereiken, zul je ook merken dat je energielevel omhoog schiet en is je nieuwe eetpatroon goed voor je algehele gezondheid.

Werken aan je mindset

Wij gaan voor een blijvend resultaat en focussen daarom ook op mentale coaching. Nieuwe gewoontes aanleren en je ongezonde gewoontes afleren is niet altijd even makkelijk. Wij staan altijd voor je klaar met advies en een peptalk wanneer nodig.

Heb je interesse in personal training bij Optimize, plan dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek!