Mylogenics


mylogenics

Over Mylogenics

Mylogenics is een vernieuwende techniek voor blessurebehandeling, revalidatie en optimalisatie. Mylogenics combineert de meest effectieve elementen uit verschillende erkende behandelmethoden, zoals myofasciale en spier-activatie technieken.

Hoe werkt Mylogenics?

Ons lichaam is geweldig in compenseren. Als een spier niet goed meer functioneert, vangt je lichaam het verlies aan mobiliteit en kracht ergens anders op. Het kan dus zo zijn dat een disfunctie al langere tijd aanwezig is zonder dat je hier last van hebt. Na een tijdje raken de spieren de klap opvangen overbelast en gaan pijn doen. Veel specialisten zullen deze overbelaste spier gaan behandelen, maar gaan niet op zoek naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier blijven de klachten aanhouden.

Mylogenics staat niet voor symptoombestrijding, maar met deze methode pakken we juist de oorzaak van je pijnklachten aan. Zo kunnen we de blessuretijd drastisch verkorten, al na één behandeling voel je het verschil!

Tijdens een gratis consult doen we spiertesten om de zwakke schakels in jouw lichaam te achterhalen. We leggen uit welke behandelwijze we willen toepassen, vervolgens kun je zelf kiezen of je over wil gaan tot behandeling.

Voor iedereen is er een verschillend behandeltraject, maar veel klachten kunnen wij binnen drie behandelingen verhelpen.

Veelvoorkomende klachten die wij met Mylogenics behandelen

De meest voorkomende klachten die bij Optimize met succes worden behandeld zijn:

  • Nek, schouder en rugpijn
  • Herniaklachten
  • Frozen shoulder
  • Bekkeninstabiliteit
  • Lopersknie
  • Mobiliteitsproblemen

Naast de behandeling van pijnlijke, vastzittende spieren, blessures en revalidatie kunnen wij je ook helpen met het optimaliseren van je performance. Bijvoorbeeld voor een hardloopwedstrijd, of om nu eindelijk je personal records eens te verbreken. Je range of motion en kracht verbeteren we binnen één behandeling.

Plan een gratis Mylogenics consult

Wil je weer pijnvrij kunnen bewegen? Of je sportprestaties verbeteren? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult! Ben je nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje bij de ervaringen van anderen die je voorgingen.