Ervaringen Personal Training


Personal Training ervaringen

Eline Lambregts

“Ik heb de afgelopen 13 weken samen met Revon mogen trainen. Hij is iemand die je weet te motiveren door zijn enthousiasme en kennis. Hij heeft mij erg geholpen om mijn mindset te verbeteren en geeft je daarvoor tips en trucs. Met vragen of twijfels kun je altijd bij hem terecht. Ik ben in die weken door de personal training een stuk fitter en energieker geworden. Het is me zo goed bevallen dat we zelfs nog 8 weken doorgaan met knallen! Ik zal Revon aan iedereen aanbevelen.”

Sander Westelaken

“Na 20 jaar niets meer aan sport te hebben gedaan zijn de eerste 8 weken bijna om. Het is niet altijd even makkelijk geweest, maar Révon met zijn aanstekelijke enthousiasme en professionele begeleiding heeft me er toch doorheen getrokken na een aantal rugklachten waar hij ook op een professionele manier mee omgaat en behandeld heeft is optimize een aanrader voor iedereen ik zeg Révon ga zo door klasse kerel en tot morgen.”

Remco Aertse

“Ik heb een diagnose “depressie”. Een component daarvan houdt in dat je fysiek slecht voor jezelf zorgt. Om dat onderdeel te bestrijden heb ik contact gezocht met Sanne en Revon. Na een intake en meting zijn we aan de slag gegaan met sleeptrainingen, systeemtraining en krachttraining. Daarbij ook de nodige voedingsadviezen en supplement adviezen. De meeste trainingen doe ik met Sanne en ik kan niet anders zeggen dan: Wauw, de hernieuwde energie, het gevoel van fitheid is niets minder dan spectaculair. Ik merk dit vooral nu ik in Noorwegen op vakantie ben en hikes doe, constant heuvels op en af ga zonder dat direct mijn tong op mijn enkels hangt. Ook als het fysiek of mentaal even minder is gaan deze helden er superintendent mee om. Dikke, dikke aanbeveling.”

Anatevka Huliselan

“Nu precies 2 weken geleden mijn laatste weegmoment en vetmeting gehad bij Optimize Revalidatie PT. Erg tevreden met het resultaat, ongeveer 4 kilo en bijna 6% vet eraf, maar vooral ook weer een topconditie!
Begonnen met een personal training traject bij Révon, omdat ik na mijn 2e burn-out op een verantwoorde manier weer fit wilde worden. Bovendien had ik iemand nodig die me over de bekende drempel kon schoppen en daarnaast een stok achter de deur voor me kon zijn.
Kan niet anders zeggen dan dat Révon een geweldige trainer voor mij is geweest! Hij weet duidelijk waar hij mee bezig is, je krijgt een training die op maat is gemaakt, hij is een goede motivator, behandelt evt blessures dmv mylogenics voorafgaande aan de training waardoor je elke training weer optimaal kunt trainen en is ook nog eens erg sympathiek!
Omdat ik fulltime als stewardess werk, was het soms lastig me aan het voedingsschema te houden en kon ik ook niet altijd constant genoeg trainen, maar dankzij de super begeleiding toch een mooi eindresultaat behaald
Was graag een vervolgtraject met hem aangegaan, maar helaas nog even niet mogelijk. Wie weet in de toekomst, want ik mis het trainen en de begeleiding alweer. Révon, bedankt voor alles! 

Rudya Alleman

“Vanaf september bezig met trainen! En kan met overtuiging zeggen TOP! Met professionaliteit en goede begeleiding kan ik zeggen dat mijn conditie met sprongen vooruit gaat evenals mijn spierkracht in de benen, armen en de buik. Ik heb ook eiwitrijke recepten van Sanne gehad, lief van haar! Last gehad van mijn nek en schouders door mijn verkeerde houding met werken, dat wist Revon goed te verhelpen. Ik heb er geen last meer van! Ik zeg doen!!