Ervaringen Mylogenics


Mylogenics ervaringen

Jasper:

“Door mijn zittende beroep heb ik in de loop der tijd een verkeerde houding aangenomen, met allerlei vervelende pijnklachtjes. Na het afnemen van verschillende spiertesten concludeerde Révon: APT (anterior pelvic tilt). Na de eerste behandeling voelde het direct beter en voelde ik hoe fijn het was om weer ‘normaal’ te kunnen lopen. Drie behandelingen later was ik klachtenvrij, maar ik ga nog regelmatig terug om de zaak even los te laten maken. Het voelt heerlijk om soepel te zijn, zonder vervelende pijntjes en stijve spieren.”

Kelly Wezel:

“Na de diagnose nekhernia ben ik bij een manueeltherapeut bij mij in de buurt (purmerend) terecht gekomen. Deze therapeut gaf na een paar weken aan dat het beter zou zijn als ik een verwijzing voor een operatie aan zou vragen bij de huisarts. Nadat Revon dit verhaal te horen kreeg vroeg hij mij naar Den Bosch te komen voor een behandeling in zijn praktijk. Tijdens deze behandeling heeft revon meerdere zwakke plekken bij mij ontdekt, en kon revon precies vertellen en laten zien welke punten in m’n lichaam mij belemmeren.

Deze zwakke plekken heeft Revon onder handen genomen. Na deze behandeling was het al een wereld van verschil, ik voelde me op 1 of andere manier veel vrijer in m’n bewegingen. We zijn er nog niet, maar kijk uit naar de volgende behandeling zodat een operatie niet nodig zal zijn.”

Jeffry Ludwig:

“Ongeveer 2,5 jaar geleden mijn scheenbeen gebroken veel fysio behandelingen gehad. Maar bleef veel pijn in mijn spieren houden. Via het werk in contact gekomen met Optimize revalidatie. Na ons eerste gesprek kon Revon mij al precies vertellen wat mijn klachten waren terwijl ik nog niet alles had verteld.

Heb nu 3 behandelingen gehad van het losmaken en behandelen van mijn spieren. En kan al weer bijna alles doen wat ik deed voor ik mijn scheenbeen brak. Niet alleen de behandelingen zijn succesvol maar ook de persoonlijke benadering en tips over trainingen voeding zijn heel goed.

Je wordt goed geholpen en voelt je geen nummertje wat helaas wel vaak bij een gewone fysio is. Ik kan het iedereen aanraden om te proberen van je klachten af te komen.”

Jody Damen:

“Révon heeft er met zijn Mylogenics behandelingen voor gezorgd dat ik na 5 jaar vol rugklachten eindelijk geen pijn meer heb. Een paar behandelingen en oefeningen waren voldoende om de klachten te laten verdwijnen. Aanrader voor mensen die geen baat meer ervaren bij de reguliere fysiotherapeut.”

Matthijs Rosman:

“Na jaren veel te weinig bewegen en toenemende rugklachten ben ik dit voorjaar begonnen personal training bij PT2DAY met Germain (super kanjer!). Natuurlijk ga je dan precies voelen waar het lichaam niet mee wil doen. Op aanraden van Germain heb ik een aantal Mylogenics behandelingen bij Révon gehad. Buiten dat hij een fijn mens is, heeft hij ongelofelijk veel kennis van het menselijk lichaam. Met een aantal gerichte testen stelt hij vast waar de problemen zitten en gaat effectief te werk. Is het altijd fijn? Nee … Werkt het? Zeker! Mijn rug en schouders voelen 200% beter. Ik train nu met veel meer zelfvertrouwen en weet hoe ik met kan voorbereiden op zware sessies. En … als je Révon kan bijhouden, leer je er ook nog wat van.

Noel Latupeirissa:

“Na 2 jaar nek, schouder en rugklachten, de ene fysio na de andere versleten te hebben, van kraken tot dry needling, uiteindelijk me laten behandelen door Revon met Mylogenics en daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Hij wist precies wat het probleem was en waar het vandaan kwam maar belangrijker nog, wat de oplossing was van de klachten!
Na 3 zware behandelingen ben ik van mijn pijn af en functioneert alles weer als vanouds! Fysiotherapie is een bekende keuze vanuit een doorverwijzing van je huisarts, maar voor dit soort specifieke klachten raad ik Revon DIRECT aan! Reev, you the man!”

Jack Pastora:

“Revon is een baas! Ik had afgelopen zondag een hardloopevenement (wings For Life) waar ik met mijn rolstoel aan mee deed als ambassadeur. Vorig jaar had ik met hetzelfde evenement erg veel pijn aan mijn schouder en heb ik uiteindelijk 14 km gehaald.

Maar nu na één behandeling voor de wedstrijd heeft Revon ervoor gezorgd dat ik pijnvrij 28km heb kunnen rollen!!”

Layla Rettob

“Wat een verademing zeg nadat ik op consult was geweest bij Révon. Eindelijk iemand die ècht verder kijkt dan een echo-apparaat of mri scan.. door de juiste vragen te stellen en testjes te doen, de oorzaak aanpakt waardoor ik al 2 jaar met knieklachten loop. Ben verlost van de verklevingen rondom m’n knie, kan weer squatten en lunges zonder pijn of beperkingen! Kortom een aanrader voor iedereen!! Thanx Révon!”

Maikel Sterrenburg

11 jaar geleden heb ik een zware Hernia gehad. Sindsdien loop ik regelmatig te tobben met m’n rug. Ik moest zelfs stoppen met voetbal omdat ik na elke wedstrijd en training een paar dagen plat lag omdat het dan weer in mijn rug was geschoten. Zo zijn er nog meer dingen die ik niet meer kon doen. Ik ben in de loop der jaren tig keer bij de Fysio en andere “specialisten” geweest en het hielp allemaal niet echt. Na goede verhalen en recensies over Révon te hebben gehoord en gelezen, besloot ik om mij door Révon te laten behandelen.

Bij de eerste Mylogenics behandeling ging Révon een spiertest doen om te achterhalen waar precies het probleem zat bij mij. Dat had hij al vrij snel ontdekt. Er lagen eigenlijk een aantal spieren stil waardoor ik andere spieren teveel ging belasten. Door simpele oefeningen konden de spieren weer geactiveerd worden en het resultaat was al binnen 2 dagen duidelijk voelbaar. Ik kom nu voor het eerst in 11 jaar tijd weer pijnloos uit bed en voel op dit moment helemaal geen pijn meer! Ik kan Révon iedereen aanbevelen! Révon, bedankt voor alles!

Eelco van Baarle

“Gisteren ben ik bij Révon geweest ivm mijn lage rugproblemen waar ik al zo’n 5 jaar mee loop. Zonder enige moeite heeft Révon de kern van mijn problemen kunnen lokaliseren en los kunnen maken. Vreemd om dan in één keer te voelen hoe het is om geen spanning op je onderrug te hebben. Ik wist wel dat hij verstand van zaken had, maar verwachte geen wonderen in één bezoekje.., die heb ik wel gekregen! Thnx Revon!”

Charlotte Kros

“Omdat ik bij het sporten erg veel last had van mijn kuiten ben ik naar Révon gegaan, en het heeft erg goed geholpen. Hij heeft veel tips meegegeven en na 2 behandelingen was de pijn weg. Hij weet wat hij doet en geeft fijne uitleg. Ik zal Révon zeker aanbevelen.”

Ida Renhungan

“Nadat ik mijn elleboog heb gestoten bleef ik last van mijn arm hebben. Dit tot scherpe steken in mijn boven- en onderarm. Op advies van Sanne heb ik Révon aan mijn arm laten voelen. Bleek dat ik in mijn linker schouderblad vast zat. Deze heeft hij onder handen genomen. En nu heb ik geen last meer van scherpe steken. Ik ben wel voor een tweede Mylogenics behandeling teruggekomen, omdat ik nog last had van mijn onderarm. Ik had nog nooit van deze behandeling gehoord maar ik zou hem iedereen aanbevelen!”